Jobba hos oss

Med sköna miljöer, bra lokaler och utrustning för alla behov gör vi på Bårslövs skola allt för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

Hos oss möter du engagerade kollegor som tycker det är viktigt med nära relationer och glädje i undervisningen och vi ser till att ha roligt ihop. De senaste undersökningarna visar att både elever, vårdnadshavare och Skolinspektionen håller med oss, vi är en skola i framkant!

Bårslövs skola är en av Helsingborgs stads skolor. Det består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor. I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Bårslövs skola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg. Välkommen till Bårslövs skola – framtiden växer hos oss.